Сърце и магнезий

Българска козметика с черноморска луга

Сърце и магнезий

Масажен гел с черноморска луга и хвойна ANCHIALO

МАГНЕЗИЙ  –  НАЙ – ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ЗА ВАШЕТО СЪРЦЕ

Сърце. Магнезият е абсолютно необходим за правилното функциониране на сърцето. Той е като хранително масло, смазва и улеснява работата на сърдечния мускул. Липсата му в организма води до спазъм на сърцето и то спира да бие. Важно е да се разбере, че нашият живот ще бъде значително удължен, ако в клетките ни се движи достатъчно магнезий и няма да бъдем покосени от инфаркт.

Още през 1935г. се доказва, че с магнезий могат да се лекуват сърдечни аритмии, предсърдно мъждене, камерна тахикардия и камерни аритмии.

heart_webМагнезиевият дефицит е пряко свързан с болестите на сърцето. При пациенти с инфаркт са установени ниски концентрации на магнезий и допълнителният прием на магнезиеви продукти води до значително подобрение на сърдечната дейност. Фатални сърдечни удари са много чести в райони, където водата е с ниско съдържание на магнезий и средният прием на магнезий в храната е често под 200 – 400 mg. дневно.

Магнезият е от изключителна важност за правилната сърдечна дейност и влияе благоприятно при лечението на сърдечно – съдови заболявания.

Магнезият спомага за намаляване на кръвното налягане. Магнезият е полезен за предотвратяване на смърт от сърдечен удар и предпазва от бъдещи сърдечни удари. Той също така намалява честотата и тежестта на камерни аритмии и спомага за предотвратяването на усложнения след байпас.

 „Магнезиевият дефицит е довел до 8 милиона смъртни случая, причинени от внезапна коронарна смърт в Америка през периода 1940 – 1994г.”

Пол Мейсън

Изследователи от Северозападния Университет в Чикаго са установили, че липсата на магнезий в храната увеличава рисковете от заболявания на коронарните артерии. Те провеждат проучване на 2977 мъже и жени, използвайки ултрабърза компютъризирана томография на гръдния кош, измервайки нивата на калций в коронарните артерии. Замерванията се правят в началото на проучването, когато пациентите са между 18 – 30 годишни и отново 15 години по – късно. Изследването заключва, че ниските стойности на магнезий в организма водят до повишаване на калциевите нива в артериите, а от там и повишаване на риска от развиване на артеросклероза.

Почти всички възрастни са загрижени за състоянието на сърцето си и сърдечно – съдовата си система. Някои живеят в постоянен страх, чудейки се дали болката, крампата в горната част на тялото им не е знак за сърдечен удар. Няма нито един американец, който да не е загубил близък човек, следствие на сърдечен удар.
Поради липса на магнезий сърдечният мускул може да развие спазъм, схващане и да спре да бие. Повечето хора, дори и лекари, не знаят това, но без достатъчно количество магнезий, ние ще умрем. Важно е да се разбере, че продължителността на нашия живот ще бъде сериозно намален ако в клетките ни няма достатъчно количество магнезий, което всъщност води до сърдечен удар. И независимо от това, когато човек умира от сърдечен удар, никой не казва „Той умря от магнезиев дефицит.”

 
АНХИАЛО / ANCHIALO

Висококачествена лечебно-възстановителна козметика с черноморска луга.


  -  Стабилизирана луга
  -  Масажни масла и гелове

  -  Продукти за устна хигиена
  -  Продукти за баня
 
СТАБИЛИЗИРАНА ЛУГА
100% натурална стабилизирана черноморска луга

Подходяща за лечение на кожни, костни, ставни и мускулни заболявания.
Прилага се чрез компреси или като разтвор за вана.
 
МАСАЖЕН ГЕЛ С ЛУГА

   -  с аромат на гроздови семки

   -  с екстракт от хвойна
   -  с екстракт от розмарин
   -  с екстракт от лавандула
   -  с екстракт от арника
 
МАСАЖНО МАСЛО С ЛУГА

   -  с аромат на гроздови семки
   -  с екстракт от хвойна
   -  с екстракт от розмарин
   -  с екстракт от лавандула
 
ВОДА ЗА УСТА С ЛУГА

Уникален продукт без аналог в света с 10% съдържание на черноморска луга

   - без алкохол
   - без парабени
   - без изкуствени подсладители
 
ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ЛУГА

Една десетилетна традиция продължава с 35% съдържание на черноморска луга

   -  без алкохол
   -  без парабени
   -  без изкуствени подсладители
 
ДУШ ГЕЛ С ЛУГА

Продукт за ежедневна употреба с 10% съдържание на черноморска луга.

С превъзходен аромат на грейпфрут или мед и мляко.

Източник: http://www.svoizbor.com/